SLIMME PILLENDOOS

De MemoBox slimme pillendoosjes zijn nu beschikbaar in twee uitvoeringen:


MemoBox Vibrant
De MemoBox Vibrant is een stijlvol medicijndoosje die past in elke omgeving. Met de afmetingen van 76 x 100 x 22 mm past hij zelfs in je broekzak of handtas en kan je hem overal mee naartoe nemen. De MemoBox Vibrant is nu beschikbaar voor € 79 en is inclusief de gratis Memo Health App.

De Vibrant heeft een ingebouwde lithium-ion oplaadbare batterij. De batterij gaat ongeveer een maand mee zonder dat hij opgeladen hoeft te worden. Momenteel is de MemoBox verkrijgbaar in de kleuren: Flamingo Pink en River Blue.

Memo Box Vibrant rozeMemo Box Vibrant blauw

Klik op de volgende link voor een review en installatie van de MemoBox door SpikedStudio: Review

MemoBox Mini
De MemoBox Mini is net zo stijlvol maar nog veel kleiner. Met zijn afmetingen van 35 x 66 x 15 mm is het een ideaal pillendoosje om met je mee te nemen. De Mini kost € 59 en is inclusief de gratis Memo Health App.

De Mini heeft dezelfde ingebouwde lithium-ion oplaadbare batterij als de Vibrant. De batterij gaat dus ook ongeveer een maand mee zonder opladen. De MemoBox Mini is alleen verkrijgbaar in de kleur wit.

Klik op de volgende link voor een introductievideo van de MemoBox mini: Introductievideo

MemoBox mini2Memo Box mini


Gratis app
De MemoBox Vibrant en de Mini kunnen beiden worden aangesloten op dezelfde Memo Health App. De app is gratis verkrijgbaar in de Apple Appstore en de Google Playstore.

Boxreminder

Vind je de Memo Box niet interessant genoeg? Kijk welke pillendozen er nog meer beschikbaar zijn via slimmepillendozen.nl.

Banner1.1

 

 

Advertisements